Ondek Nu Hoe Kinderen Hun Leervermogen Ontwikkelen!  Voor scholen

 

scholenOnze leergang Beter Leren Door Spelen voor scholen, die meer spelen en bewegen in hun programma willen integreren, duurt 2 schooljaren lang. Het start medio september van ieder jaar en duurt tot eind juni.

Iedere week worden op een gestructureerde manier praktische tips en beweegvormen aangeboden die zowel op school als thuis toegepast kunnen worden. Verder geven we veel achtergrondinformatie over de motorische ontwikkeling in relatie tot de visuele ontwikkeling en de ontwikkeling van het zelfgenererend leervermogen.

Natuurlijk zou het voor de ontwikkeling van de kinderen uitermate effectief zijn als ook ouders aan het traject deel zouden nemen. In overleg kunnen we daar de juiste vorm voor vinden. Beide vormen, voor alleen leerkrachten en/of samen met (een deel van de) ouders, zijn mogelijk. 

Scholen hebben meestal een voorbereidingstijd nodig om een project zoals dit op te starten. Wij kunnen daar uiteraard bij helpen. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor praktische begeleiding voor het geval dat gewenst wordt.

Ga verder naar Hoe werkt het